DRUK?
Ontvang GRATIS e-book en ontstress-oefening
en tweewekelijks mindfulness-tips om echt vrijer te worden van stress.Ik verstrek nooit
je gegevens aan derden.
Je kunt je altijd afmelden.

“Ik werk minder/niet meer over”

Hans

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

ervaringen

Ervaringen

 

 

Antwoorden van eerdere deelnemers aan de Mindfulness programma’s op de vraag: “Wat leverde de training je op, wat neem je mee?”:

 

 • Ik ben meer gefocused.
 • Meer relativeringsvermogen.
 • Ik krijg meer gedaan.
 • Ik heb een zeer heftig half jaar achter de rug. Deze training heeft me erg geholpen de weg naar mezelf weer te hervinden.
 • Beter ervaren dat het hier en nu is wat telt, dat werkt ont-stressend.
 • Ik ben daadkrachtiger, maak makkelijker keuzes en blijf minder lang in gedachtepatronen hangen
 • Emoties en gevoelens nemen minder snel over als ik gedachten erover kan loskoppelen.
 • Ik ben minder gestresst en me meer bewust van hoe het met me is.
 • Ik besef dat ik uiteindelijk vrij ben.
 • Als ik er voor opensta, en het juiste moment daar is, er rust kan zijn zelfs als je zeer onrustig bent
 • Ik begon aan de training om minder gestrest in het leven komen te staan. De oefeningen vragen discipline. Gaandeweg ontdekte ik dat de herhaling en eenvoud juist de kracht is van mindfulness. 
 • In moeilijke momenten herken ik mijn patronen in reactie op stress en ik kan daar nu veel beter mee omgaan.

 

’Ik heb de mindfulness training bij Yvonne als bijzonder nuttig ervaren.

Yvonne begeleidt je fantastisch en loodst je met enthousiasme door de 8 weken heen, van begin tot eind. De combinatie online training - email - skypesessies werkt perfect. Mijn doelen heb ik ruim gehaald. Met veel plezier kijk ik terug op de training. Ik heb er veel tijd in gestopt, maar kreeg er heel veel voor terug. Ik had ’t niet willen missen en zou ’t zo weer doen! 
Dank je wel Yvonne! Door jouw training en begeleiding krijgen mensen een betere kwaliteit van leven!!’
M.
 

"Jongeren zijn, door een onzekere arbeidsmarkt en hoog opgeschroefde ambities, steeds vaker slachtoffer van stress en burn-out. Yvonne maakte dit op heldere wijze duidelijk aan een groep HBO-studenten: de stressvalkuilen liggen voor hen, aanstaande professionals, wagenwijd open. Yvonne onderstreepte in haar inleiding het belang van rust, pauzes en aandacht. Ze is een overtuigende en boeiende spreekster."

Paula Borsboom, hogeschooldocent

 

"Yvonne heeft de training op een prettige en deskundige manier begeleid. Ze kan goed uitleggen wat de achtergronden van oefeningen zijn en hoe je de oefeningen kunt doen. Ik vond het tempo plezierig: je moet er tijd in steken, maar je wordt niet overvraagd. Yvonne zorgt voor een goede en veilige sfeer in de groep. Ze reageert goed op je vragen. Het materiaal is keurig verzorgd en fijn om mee te werken. Ik heb ook na de cursus nog regelmatig dingen nagelezen en oefeningen gedaan."

Mirjam Broekhoff, tekstschrijver.

 

"Ik heb de training bij jou als heel leerzaam ervaren.Hoewel ik eerst door een zekere "weerstand" heen moest is het mij gelukt om de rust te ervaren die de oefeningen me konden bieden. Ik werd af en toe verrast door mijn eigen ervaringen, waarnemingen en emoties, wat ik als zeer waardevol heb ervaren. Het oefenen thuis en vooral ook blijven oefenen na de training vereist wel veel zelfdiscipline. Wat daarbij helpt is het schema dat we de laatste bijeenkomst gemaakt hebben. Jouw nuchtere kijk op de mindfulness en het delen van je eigen (humorvolle) ervaringen vond ik erg prettig. Ik zou het zeker een ander aanraden."

Saskia, UMC

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl