DRUK?
Ontvang GRATIS e-book en ontstress-oefening
en tweewekelijks mindfulness-tips om echt vrijer te worden van stress.Ik verstrek nooit
je gegevens aan derden.
Je kunt je altijd afmelden.

“Je ceëert een heel prettige sfeer, de bijeenkomsten zijn voor mij een warm bad. Ook je stem op cd is heel prettig”

Dinnie

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

yvonne-van-iersel

Yvonne van Iersel (1959)

 

"Ik ben psycholoog en bijzonder enthousiaste Mindfulnesstrainer. Voor mezelf is Mindfulness dè manier om mezelf te blijven ontwikkelen, en om vrijer van allerlei stress door het leven te gaan. Als bedrijfstrainer volgde ik jarenlang veel trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. En alle ontwikkelingen kwamen voor mij samen op het moment dat ik in 2002 kennismaakte met aandachtoefeningen. Dit heeft mijn leven veranderd. Door regelmatig Mindfulnessoefeningen te doen, weet ik me steeds beter los te maken van gedachten of gevoelens die me klemzetten, of die me stress opleveren. Ik leef makkelijker en beleef en geniet meer van mijn leven. Ik ervaar elke dag aan den lijve de waarde van mijn oefeningen. Het is mijn missie om mijn deelnemers  ook deze meerwaarde te laten ontdekken.

In dit werk kan ik mijn achtergrond als psycholoog, mijn persoonlijke ervaring met aandachtoefeningen en dertig jaar trainerschap in arbeidsorganisaties combineren. Dat maakt dat ik mijn klanten op maat kan bedienen. Dat ik me kan inleven in waar ze tegen aanlopen. Dat ik ze kan stimuleren om te oefenen! Ik sluit aan bij waar zij zijn en hoe ze tot hun doelen kunnen komen."

 

En ook jij kunt rust creëren in de drukte, makkelijker leven en effectiever werken. Neem contact op om te overleggen wat jouw volgende stap is om te ontstressen.

 

Yvonne van Iersel is psycholoog/onderwijskundige en werkt sinds 1988 als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in arbeidsorganisaties. Volgde vele jaarprogramma’s op het gebied van groepsdynamica, HRM/training/opleiding en coaching/counseling (o.a. procesgericht werken, Gestalt, Oplossingsgerichte Therapie).

Praktiseert Vipassana meditatie sinds 2002 en is gecertificeerd Mindfulnesstrainer.

Werkt sinds 2008 fulltime als mindfulnesstrainer. Volgt regelmatig opleidingen op Mindfulnessgebied (o.a.MBCT, opleiding tot kindertrainer), meditatieretraites (o.a. tiendaagse vipassana retraites, metta retraites, Insight Dialogue) en Mindfulnesstrainingsdagen. Schrijft artikelen over Mindful leven en werken, geeft trainingsprogramma’s/workshops/lezingen en ontwikkelt nieuwe leervormen (online en blended learning Mindfulnessprogramma’s) voor haar doelgroep drukbezette professionals met stressklachten.

Is gecertificeerd mindfulnesstrainer bij de Vereniging voor Mindfulnesstrainers VMBN.

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl