Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Heel leuk en inspirerend. Ik ga er deze week mee experimenteren.”

Arie

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

0-online-emotie-management

Online programma Emotiemanagement op de werkvloer.

Kalmeer je holbewoner.

Een speciaal programma om mindful met emoties om te gaan en je (werk)relaties te verbeteren.

 

Voor wie

 

Wat maakt dit programma bijzonder?

 

Meer geduld

"Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, ik ervaar dagelijks wat het me gebracht heeft en dat voelt goed! Ik ben veel rustiger, heb meer geduld. Ik reageer kalmer op kritiek of onterechte verwijten. En een collega zei me onlangs dat ik rustiger was geworden!

Iepe, Managementassistente 

 

 

Thema’s van de training

 

Rustpunt

"Dat ik mijn eigen rustpunt kan zijn. Hoe rustgevend is die gedachte niet? Dat ik bij mezelf de rust kan vinden waar ik soms zo naar hunker. Ik herinner me nog hoe ik bij het horen van “hoe voelt je voelt nu?” dacht “neen, onmogelijk dat ik uit deze gedachtenstorm kan stappen en de rust en concentratie kan vinden”, maar al dra merkte ik dat bij het “en nu laat je aandacht stromen naar je knie” ik mezelf voelde ontspannen. Het was verwonderlijk hoe, ik tegen het eind van de oefening, versmolten lag met het bed en de rust zich zo waar in elk deeltje van mijn lichaam had genesteld. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de wereld rondom je een rustige en vreedzame plek geworden is, maar vanuit die haven van rust valt het beter mee om terug de wereld in te varen en te bedenken wat je volgende stap zal zijn."

Hanne, directeur

 

 


 

 

Wat levert het op?

 

Gereedschap

"De moed zakt me soms nog steeds in de schoenen als ik merk dat verdriet of boosheid me komt opzoeken, maar ik beschik nu, nog meer dan vroeger, over een arsenaal aan gereedschap om er mee om te gaan.”

 

 

Hoe ga je leren?

In dit bijzondere programma leer je gedegen en slim:

 

Emotionele gewoontes en communicatiepatronen veranderen niet zomaar.

Inzicht is niet genoeg; je wilt rustig leren en toepassen. Daarom neem je een half jaar de tijd om te oefenen, experimenteren, mislukken, en weer opnieuw te integreren. Zo creëer je echte en duurzame verandering.

  

Een wereld van verschil 

"Ik heb geleerd naar mijn podiumangst toe te bewegen. Een wereld van verschil."

J, projectleider

 

Investering gevraagd!

Dit is een training die inzet vraagt: het oefenen en experimenteren levert resultaat op.

Jouw intentie om aandachtoefeneningen te gaan doen bij aanvang van de training is belangrijk. En daarna kan er tijdens de training van alles gebeuren: je krijgt drukte, je merkt een motivatiedip, of het lukt even niet. Maak je geen zorgen: dat hoort bij het proces en de training is er juist voor bedoeld om je op die momenten te steunen. Daarom: heb je op dit moment de intentie om - reken op ongeveer 15 minuten per dag gedurende de eerste 3 maanden, daarna maak je je eigen plan - te oefenen (zonder dat je het kunt garanderen)? Dan ben je van harte welkom!

  

 Ik blijf minder lang hangen

“Ik laat mijn schaamtegevoel meer over me heen komen. Dat benauwde en warme gevoel: ik zeg kom maar, kom maar! En dat helpt: ik blijf er veel minder lang in hangen; ik denk een halve dag in plaats van vier dagen! ”

C., senior consultant

 

Data

Zoom - en vanf juni- live groepsbijeenkomsten (10 uur - 16 uur) in Houten:

26 mei (vanwege zoom iets kortere bijeenkomst), 17 juni, 8 juli, 9 september, 7 oktober, stiltedag voorjaar 2021.

Daarnaast kun je op maandag, dinsdag en donderdag aansluiten bij een live meditaties om 7 uur ’s ochtends en 14 uur ’s middags.

Individuele coaching: in totaal 12 uur verdeeld over het half jaar (wekelijks per mail, daarnaast vier coachingssessies per zoom of telefoon). De coachingssessies worden in overleg gepland.

 

Kosten

De kosten van dit programma zijn € 2.495,- excl. BTW.Dit is inclusief technisch beheer, onderhoud, ondersteuning en het online leermateriaal.Het online materiaal blijft ook na de training tot je beschikking. Meld je aan voor de training door te mailen naar contact@stresslooswerken.nl. Je ontvangt dan van mij een uitnodiging voor een doelengesprek, op grond waarvan je een goed definitief besluit kunt nemen.  Als je beslist om deel te nemen, kun je een offerte op maat ontvangen om bij je organisatie in te leveren.  Heb je vragen of wil je overleg?Aarzel niet om contact op te nemen. Mail naar contact@stresslooswerken.nl of bel 06-53710122.Hartelijke groet,Yvonne van IerselStressloos Werken 

123
 
 
 
 
 
 
 
 
 
123
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl