Schrijf je in voor het Mzine met tips om Mindful te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Hele prettige training door je begeleiding met rust en veel aandacht”

Gea

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

kalmeer-je-holbewoner-drie-maanden

 

Kalmeer je holbewoner en verbeter je (werk)relaties

Een speciaal programma om mindful met emoties om te gaan en je (werk)relaties te verbeteren.

 

Voor wie

 

Thema’s van de training

 

 

Wat ga je doen?

 


 

 

Wat levert het op?

 

 

Hoe ga je leren?

 

 Investering gevraagd!

Dit is een training die inzet vraagt: het oefenen en experimenteren levert resultaat op.

Jouw intentie om te gaan oefenen voordat je de training start is belangrijk. En daarna kan er tijdens de training van alles gebeuren: je krijgt drukte, je merkt een motivatiedip, of het lukt even niet. Maak je geen zorgen: dat hoort bij het proces en de training is er juist voor bedoeld om je op die momenten te steunen. Daarom: heb je op dit moment de intentie om te oefenen (zonder dat je het kunt garanderen)? Welkom!

 

 

Wat hebben vorige deelnemers over deze training te zeggen... 

"Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, ik ervaar dagelijks wat het me gebracht heeft en dat voelt goed! Ik ben veel rustiger, heb meer geduld (zoals ik al eerder zei: ik vind wachten niet erg meer…). Ik reageer kalmer op kritiek of onterechte verwijten. En een collega zei me onlangs dat ik rustiger was geworden! Langere meditatiesessies vind ik nog lastig in te plannen, maar ik ben al van 3 naar 10-15 minuten per (bijna elke) dag gegaan en wordt daar heerlijk rustig van. Ook pak ik overdag mijn momenten, achter het kopieerapparaat, bij de koffiemachine, of gewoon op de trap i.p.v. in de lift en dan heel bewust de trap oplopen." - Iepe, Managementassistente 

 

"Dat ik mijn eigen rustpunt kan zijn. Hoe rustgevend is die gedachte niet? Dat ik bij mezelf de rust kan vinden waar ik soms zo naar hunker. Ik herinner me nog hoe ik bij het horen van “hoe voelt je voet nu?” dacht “neen, onmogelijk dat ik uit deze gedachtenstorm kan stappen en de rust en concentratie kan vinden”, maar al dra merkte ik dat bij het “en nu laat je aandacht stromen naar je knie” ik mezelf voelde ontspannen. Het was verwonderlijk hoe, ik tegen het eind van de oefening, versmolten lag met het bed en de rust zich zo waar in elk deeltje van mijn lichaam had genesteld. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de wereld rondom je een rustige en vreedzame plek geworden is, maar vanuit die haven van rust valt het beter mee om terug de wereld in te varen en te bedenken wat je volgende stap zal zijn." Hanne

 

"En ja, de moed zakt me soms nog steeds in de schoenen als ik merk dat verdriet of boosheid me komt opzoeken, maar ik beschik nu, nog meer dan vroeger, over een arsenaal aan gereedschap om er mee om te gaan.”

 

 Data en kosten

Groepsbijeenkomsten (let op: er zijn bijeenkomsten van 1 en bijeenkomsten van twee dagdelen)

5 april: dag van 9.30 uur tot 16.30 uur

19 april: ochtend van 9 tot 12 uur

17 mei: dag van 9.30 uur tot 16.30 uur

7 juni: ochtend van 9 tot 12 uur

28 juni ochtend van 9 tot 12 uur. 

Locatie groepsbijeenkomsten: Houten.

 

 

Bonussen

 

Kadootje 

 

Ik vind het leuk je iets extra’s aan te bieden dat waardevol is.

 

1. Als je aan het programma deelneemt kun je gratis deelnemen aan een Stiltebendedag in het jaar na deelname aan de training.

 

2. Tijdens en na de training ben je van welkom op het stilte-uur op maandagochtend in Houten.

  

Kosten

Het programma kost €1997 (excl. BTW).

Vraag een offerte op maat aan om aan je organisatie voor te leggen.

 

Doelengesprek

Voorafgaand aan de training kun je gebruikmaken van een gratis en vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Op grond hiervan kun je een goede beslissing nemen. Mail naar contact@yvonnetraint.nl.

Besluit je om deel te nemen? Dan maak ik een beknopte offerte op maat, met kort je doelen beschreven en de inhoud van de training, die je kunt gebruiken om aan je organisatie voor te leggen. 

 

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan! Geef je hieronder op, zeer welkom! Je krijgt dan na je aanmelding van mij alsnog een uitnodiging voor een kort doelengesprek ter start van de training.

 

Ja, ik neem graag deel 

 

Ik kijk uit naar je komst!

Yvonne van Iersel

Stressloos Werken

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl