Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Ik ben me bewuster van het moment en geniet meer van mijn gezin”

Jos

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

lezingen

Yvonne als spreker

 

Ontstressworkshops, presentaties en lezingen

 

 • Wil je in een workshop of presentatie ervaren wat Mindfulness kan betekenen voor je vitaliteit en energie?
 • Wil je met een grote groep een eerste ervaring opdoen met Mindful Werken?
 • Wil je in werkverband leren om Mindful te werken en vrijer te raken van stress?

 

Ik geef met veel plezier lezingen, workshops en presentaties voor groepen van 10 tot 100 plus mensen.

Hierin maken deelnemers op een toegankelijke manier kennis met manieren waarop je kunt ontstressen, hoe je mindfulnesstechnieken hierbij kunt inzetten en hoe je dit in je dagelijkse (werk)leven kunt toepasen.

 

Bijvoorbeeld omdat je als team merkt dat je met elkaar een cultuur maakt van hard werken, of dat je klantgerichte instelling ervoor zorgt dat je doorbuffelt. Als je elkaar vaak hollend in de gang tegenkomt, op weg naar een vergadering, een meeting, een stuk dat af moet en je wilt dat anders. Of omdat je het belangrijk vindt dat je als organisatie aandacht besteedt aan de veerkracht van je medewerkers. Omdat je het belangrijk vindt om je managers ondersteunen dat je medewerkers met energie en helderheid hun werk doen.

 

Enkele voorbeelden van workshops/presentaties/lezingen:

 • Ontstressworkshop. 5 recepten om stress te maken en 6  Mindfulnesstips om rust te creëren.
 • Mindfulness in veranderende situaties
 • Voor managers: hoe ontstress ik mijn afdeling?
 • Ontpieker en ontmaalworkshop
 • Hardnekkige (Werk)gewoontes: wat doe je er eraan?
 • Ontstressen met simpele technieken.
 • Aandacht: hoe doe je dat?
 • Met aandacht bewegen (tangoworkshops voor samenwerkers!)

 

 

VU workshop 2014        

 

Mail voor een workshop naar contact@yvonnetraint.nl of bel naar 06-53710122.

 

Voor lezingen werk ik ook samen met Athenas, www.athenas.nl. Klik hier om contact te leggen en een lezing te boeken of bel direct naar 06-39614617

 

Testimonials van klanten:

 

“Jongeren zijn, door een onzekere arbeidsmarkt en hoog opgeschroefde ambities, steeds vaker slachtoffer van stress en burn-out. Yvonne maakte dit op heldere wijze duidelijk aan een groep HBO-studenten: de stressvalkuilen liggen voor hen, aanstaande professionals, wagenwijd open. Yvonne onderstreepte in haar inleiding het belang van rust, pauzes en aandacht. Ze is een overtuigende en boeiende spreekster."
Paula Borsboom, hogeschooldocent

 

"Dank voor de fantastische workshop van dinsdag jl. We hebben vandaag een aantal minivakanties gehouden op de werkplek. Dat was echt leuk en erg nuttig!”
Opleider lerarenopleiding/VU Amsterdam 


"De Mindfullnessworkshop heeft mij gebracht dat ik tijdens werken onder hoge werkdruk  juist tijd moet nemen om te ontspannen, ook al heb ik die tijd niet. Die paar momentjes van ontspanning die ik nu op een dag pak, zorgen ervoor dat ik me weer prettiger voel en daardoor beter met de werkdruk kan omgaan. Yvonne bedankt voor de fijne workshop."
Greetje / Medewerker Rechtshulp

 

"Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de enorm leuke, open, inspirerende, ontspannen en ont­spannende workshop gisteren. Ik denk dat het voor veel mensen een prima kennismaking met het concept Mindfulness is geweest en eentje waarvan ze hopelijk de smaak te pakken hebben gekregen. En ik zelf heb ervan genoten." 
Jacqueline/Operations Manager 

 

“Zojuist een geweldige avond gehad met dank aan Yvonne van Iersel. Geweldig hoe duidelijk wordt uit gelegd dat gewoontes hardnekkig zijn en wat je er aan kan doen om van ongewenste gewoontes af te komen. Met een paar simpele oefeningetjes werd veel duidelijk. Yvonne bedankt!” 
Salina van Gelder/Eigenaresse Curves Houten

 

"For a well-being month that we were organizing for university students from University College Utrecht, we asked Yvonne to give a workshop about stress and perfectionism. She did a wonderful job and gave a group of around 25 students an interactive and fun workshop in which several techniques were discussed to be more mindful. The fact that most of the attendees were not Dutch was not a problem as Yvonne spoke English very well. She created a lively and trusting atmosphere from the very beginning and we all enjoyed the workshop very much. Would definitely recommend!" Inge Corino, MindfulCo bestuur/Student University College Utrecht.

 

"Middels deze mail wil ik je even berichten dat ik heel veel heb gehad aan je workshop bij de Vrijwilligers- en mantelzorgdag op 11 maart ‘s middags. Ik heb  heel veel aan twee dingen die ter sprake kwamen: ten eerste het concentreren op je ademhaling, hoe die komt en gaat, in- en uitstroomt. Het werkt zo goed en snel om weer in het heden te komen!
Het tweede was dat je heel duidelijk maakte wat mindfullnes ook is: je leeft nu.... en nu..... en nu..... Dat laatste gebruik ik nu elke keer als ik merk dat de spanning erg groot wordt en ik erg in mijn hoofd blijf hangen, en dat gebeurt op het ogenblik vaak door een vol programma met veel onalledaagse gebeurtenissen. Het helpt me enorm om mezelf weer terug te vinden en rust en zachtheid van binnen te ervaren.
Ik ben heel blij met deze aanwinsten en wil je daarvoor heel erg bedanken. Het voelt als een groot cadeau!

Veel succes met je trainingen en wellicht tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid Meijer"

 

 

 

 

www.athenas.nl contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl