Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Blij met deze cursus!”

Saya

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

mindfulness-klassiek-blendedlearning-training

 

Drukte in je leven, rust in jezelf

 (klik hier voor ervaringen van deelnemers)

From 2018 onwards, the programme can be followed in english as well: find here all information!
 

"Geweldig, die dagelijkse ondersteuning. Ik lees de mailtjes elke ochtend op de rand van mijn bed!" 

 

Is het druk in je leven? Hoe zou het zijn om werkelijk vrijer van stress te zijn en te kunnen genieten van dit moment? Vind rust in jezelf in alle drukte om je heen.  

 

 

Herken je dit? 

 

 

 busy

 

Mindfulnesstechnieken zijn bewezen technieken om drastisch te ontstressen. 

Er is veel onderzoek gedaan naar resultaten, waarbij vier effecten telkens worden vastgesteld:

1. Mindfulness beoefenaars blijven kalmer blijven onder stress

2. hebben een betere focus en concentratie

3. scoren hoger op samenwerkingskwaliteiten zoals empathie en hulpvaardigheid

4. hebben een beter geheugen

 

Misschien geldt voor jou op dit moment één van de volgende dingen:

 

Dan is de achtweekse Mindfulnesstraining Drukte in je leven, rust in jezelf  iets voor jou.

 

E-learning helpt je in je dagelijkse toepassing. Het geeft mogelijkheid tot intensieve steun, en dat is wat je in deze training ontvangt: je krijgt dagelijks mail! Mijn deelnemers kijken er naar uit: ze lezen de mail op de rand van hun bed, of meteen als ze de werkdag beginnen. Zo integreer je Mindfulness werkelijk in je leven.

Van je medecursisten leer je het meest.  In de groepsochtenden en skypesessie leer je van je mededeelnemers, inspireer je elkaar en krijg je adviezen en feedback op alle vragen die je hebt.

Persoonlijke feedback op maat. Elke week hou ik als trainer samen met jou een vinger aan de pols: hoe het gaat: wat gaat er goed, waar heb je hulp bij nodig? Je krijgt wekelijks korte feedback.

 

Drukte in je leven, rust in jezelf is een training die wat van je vraagt. En daardoor gaat de training je ook werkelijk veel opleveren en een verschil in je leven maken.

 

 

Wat levert het op?

 

Inhoud en opbouw 

 

Elke week staat in het teken van een thema. Deze thema’s kun je meteen in je dagelijkse werk en leven toepassen.

Week 1: van automatische piloot naar opmerkzaamheid: leef nu!
Week 2: Fris kijken
Week 3: Stoppen en beginnen
Week 4: (Werk)gewoontes onder de loep
Week 5: Vrijer van stress
Week 6: Wees pro-actief
Week 7: Mindful omgaan met gedachten en gevoelens
Week 8: Mindfulness blijven toepassen in je werken en je leven

 

Je ontvangt in de training:

  

Wanneer moet je niet aan de training deelnemen?

 

 

Bonussen

 

Ik vind het leuk je iets extra’s aan te bieden dat waardevol is:

Tijdens en na de training ben je van welkom op het stilte-uur op elke maandagochtend in Houten.

Kadootje 

 

 

Ervaringen van deelnemers

 

De verschillende leuke uitdagingen die ik heb, zorgen altijd voor lange en intensieve dagen. Aangezien ik merk dat ik juist veel creatiever en productiever wordt en mij beter kan concentreren als ik rustig ben, wilde ik dit graag structureel gaan aanpakken en inbouwen in mijn dagelijkse ritme. Yvonne heeft mij tijdens een intensief, maar behapbaar en zeer waardevol traject, laten zien dat dit, zelfs in mijn positie, kan.

Ik ben nog steeds verbaasd over wat de minfulnessoefeningen voor me doen in het dagelijkse leven: ik ervaar steeds meer rust, in alle drukte die er nog steeds is. Ik loop niet meer over straat muziek te luisteren of te bellen, maar geniet van het moment en mijn omgeving. Ik ervaar meer geluk.

Alle meditatie-apps heb ik wel geprobeerd, maar de pro-actieve ondersteuning van Yvonne in de training hielp me om echt een ritme van regelmatig oefenen te ontwikkelen. Precies wat ik wilde! De effecten zijn nu al erg goed merkbaar en worden steeds beter. Yvonne, geweldig bedankt hiervoor!

Jan ScheeleDirecteur bij TEDx
Curator bij het World Economic Forum 

 

 

"Met genoegen kijk ik terug op de acht weekse training Mindfulness die ik bij Yvonne heb gevolgd. Ik waardeer haar open, accepterende en toch doelgerichte reacties op mijn wisselende inzet bij het volgen van het programma: helemaal in lijn de inhoud en boodschap van de training. Het programma is zorgvuldig opgebouwd met herkenbare thema’s en veel oefeningen ter verankering: dat biedt veel steun en geeft vertrouwen. Ik ga er mee door, er is nog een leven lang om aandachtig te zijn, in het nu te zijn. Heerlijk."

Joost van Iersel
docent  AVANS
University Applied Sciences.

 

 

"Ik ben zeer positief over de wijze waarop Yvonne invulling heeft gegeven aan de training. Hoewel ik geheel vrijwillig voor deze training had gekozen, had ik vooraf wel enige twijfel of dit wel iets voor mij zou zijn. Het leek mij op voorhand best veel. Maar het was voorbij voordat ik er erg in had. Yvonne heeft een prettige manier van training geven. Serieus waar nodig maar met voldoende relativeringsvermogen en zelfspot. Hierdoor had de training voor mij een goede balans tussen intensief bezig zijn en ontspanning. Het belangrijkste wat ik zelf van de training heb overgehouden is dat ik het als bijzonder prettig heb ervaren om gericht tijd te nemen voor mezelf, stil te staan bij het hier en nu en de dingen om me heen even los te laten. Dit geeft me de mogelijkheid om waar nodig eerst wat afstand te nemen zonder de behoefte te voelen direct te moeten reageren. Dit brengt rust.

Yvonne geeft voldoende middelen mee om na de training door te gaan met oefenen. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf hoe intensief je hiermee verder gaat. Dit zal per persoon verschillen. Ikzelf doe in ieder geval nog regelmatig oefeningen omdat ik de waarde hiervan nog steeds ervaar."

Matthijs van der Erve
Projectmanager ProRail

 

 


"I expected while meditating I would get into some kind of a ’bubble’, and would seperate myself from other people. It is wonderful to notice that it is the other way around: I get more into contact with myself and therefore easier into contact with others. It is very valuable for me as trainer and coach."

 

 

Ruth Stoffel-Kauflin
eigenaar Kauflin Coaching
Team- und Organisationsentwicklungen
Zofingen. 

 

Enkele korte uitspraken van deelnemers:

 

"Ik heb manieren gekregen en ingezet om rust te creëren. Ik stop eerder met jagen en heb ook het gevoel gekregen dat ik er altijd iets aan kan doen". 

 

"Het lukt steeds beter om een open en neutrale houding in te nemen die ruimte geeft aan anderen. Ik sta er losser in."

 

"Al jaren heb ik de behoefte om meer rust in mijn hoofd te creëren. Het kwam er steeds niet van om er echt iets aan te doen. Deze cursus kwam precies op het juiste moment. Ik hoefde nergens naar toe, maar kon mijn eigen tijdstip bepalen om de oefeningen te doen. En door de stimulerende mails tussendoor, weet je toch dat je er niet alleen voor staat en dat iedereen tegen blokkades aan loopt. Ik heb ontdekt dat Mindfulness in mijn leven een belangrijke plek inneemt. Gewoon om een leuker mens te zijn!’


"Wat ik absoluut goed vond aan de training was de hoeveelheid mail. Steeds weer de reminder op toch steeds een andere manier. Een inspirerende tekst, een oefening of aandachtmoment.."

 

Data en kosten

Groepsbijeenkomsten (van 9 uur tot 12 uur - inloop vanaf 8.30 uur):

1: vrijdag 25 januari

2: vrijdag 8 februari

3: vrijdag 22 februari

4. vrijdag 22 maart

 

In de week van de eerste groepsbijeenkomst ontvang je ook de eerste mail.

Locatie van groepsbijeenkomsten: Meekrap-oord 12 in Houten.

 

Groeps-Skypesessie: 8 februari 12 uur.

De Skypesessie duurt 40 minuten. 

 

Je sluit de training af met een individueel (telefonisch of skype) gesprek.

  

De 8 weekse online training kost € 1499,- excl. BTW. 

De prijs is inclusief locatie- en cateringkosten.

Het online leermateriaal blijft ook na de training tot je beschikking.

Betaling in termijnen is mogelijk: mail hiervoor naar contact@yvonnetraint.nl.

 

Yvonne, wat is het voordeel van een blended learning training?

1. Ik heb veel informatie in kleine stukken voor jou beschikbaar gemaakt en gestructureerd. 
Door deze structuur en dit ritme kun je op een bijzonder toegankelijke manier elke dag Mindfulness toepassen. Waar je in een groepstraining wekelijks huiswerk en leesstof meekrijgt, wordt je in deze training dagelijks in kleine stapjes telkens bij de Mindfulnessles gehouden. Zo krijg je elke dag gedoseerde informatie, nieuwe uitnodigingen en reminders. Anders dan bij een app komt de inspiratie actief naar je toe. Hierdoor wordt je echt gestimuleerd om dagelijks met Mindfulness bezig te zijn.

Mensen leren door dingen te oefenen en toe te passen in hun dagelijkse praktijk. Door regelmatig te oefenen ga je veranderingen merken. Dit is precies waarin deze opzet jou ondersteunt.

2. In deze training kun je precies wanneer het jou uitkomt de mailtjes lezen en de oefeningen doen. Doordat je dagelijks online leert, bespaart dit jou veel tijd en geld. En ook jouw werkgever bespaart het geld: je bent amper productieve dagdelen afwezig.

3. Acht weken lang persoonlijke coaching en groepsinspiratie.
Ik volg je nauwgezet door middel van wekelijkse updates, geef je tips en adviezen op maat gesneden, op wat jij nu nodig hebt in je proces. In de begeleiding kun je profiteren van mijn ervaring als bedrijfstrainer/coach, psycholoog en Mindfulnessbeoefenaar. 

Dit wissel je af met groepsinspiratie, waardoor je enorm gesteund wordt in het doen van oefeningen.

  

 

Wil je overleggen?

Lijkt het je nuttig, maar wil je graag overleggen? Mail naar contact@stresslooswerken.nl om te kijken of deze training geschikt voor je is.

 

Vraag een offerte aan en dien hem in bij je organisatie.

Organisaties weten inmiddels hoezeer Mindfulnesstrainingen hun medewerkers kunnen helpen om effectiever te worden. Dus maak daar gebruik van. Wil je een offerte om in te leveren bij je bedrijf? Geef dit in de uitgebreide vragenlijst die je na aanmelding ontvangt aan. Je krijgt dan van mij een offerte met daarin je kort je doelen beschreven en de inhoud van de training die je kunt inleveren bij je (opleidings)manager of HRM. 
Wil je graag een offerte ontvangen voordat je je aanmeldt? 
1. Bespreek dat in het kennismakingsgesprek/doelengesprek dat je met mij voert. Of mail naar contact@stresslooswerken.nl met je vraag.
2. Je ontvangt dan van mij een offerte op maat die je, na jouw goedkeuring, kunt indienen.
Ik ben altijd graag bereid om ook telefonisch informatie te verstrekken aan een beslisser over de opzet en inhoud van de training, schroom niet om daar gebruik van te maken.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek (telefonisch of per skype). Mail naar contact@stresslooswerken.nl voor een afspraak.

 

Hartelijke groet,

Yvonne van Iersel

StressloosWerken

 

PS: Heb je nog vragen? Schroom niet om mij te bellen (030-2885278) of te mailen  contact@stresslooswerken.nl.

 

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl