Schrijf je in voor het Mzine met tips om Mindful te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“ik kan met behulp van de oefeningen zelf invloed uitoefenen om de rust in mezelf terug te laten keren en meer in het nu te zijn”

Simeronie

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

nieuwe-werkgewoontes-zes-maanden

Duurzame Werkgewoontes! 

Echt veranderen. In jouw tempo.

 

 

Nieuwe gewoontes integreren. Effectiever worden in je werk. Makkelijker leven. Het echt anders te doen.

  

Herken je je hierin? 

 

 

 

 

Hoe zou het zijn om gezonde en effectieve werkgewoontes aan te leren en toe te passen? Deze te integreren in je werk? Hoe zou het zijn om echt tijdig te stoppen en te pauzeren? Hoe zou het zijn om het hollen af te wisselen met momenten van rust? Grenzen aan te geven? Vrijer te zijn van stress en je veerkracht te vergroten en je energie blijvend te kunnen inzetten? Hoe zou het zijn om je werk te kunnen loslaten als je thuiskomt en te kunnen genieten van je thuisfront?

 

eerder nog


Hoe zou het zijn om Mindful te leven en te werken?

Wat is Mindfulness?

 

Mindfulness staat voor het vermogen om met open aandacht bij de ervaring van dit moment te zijn. Het vermogen om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Je leert dit niet van de één op de andere dag; je ontwikkelt Mindfulness door regelmatig aandachtoefeningen te doen. Mindfulnesstechnieken zijn bewezen praktische technieken, waarmee je met energie en helderheid je werk kunt doen en je leven beleven. Zodat dat je werkelijk vrijer van stress raakt. En meer kunt genieten. Je raakt vrij van van ineffectieve gewoontes en ontwikkelt gezonde en effectieve werkgewoontes.


Misschien geldt voor jou op dit moment één van de volgende dingen:


Dan is de training Nieuwe werkgewoontes! Zes maanden aandacht iets voor jou.

 

Mindfulness verandert het leven van mensen. Maar de discipline om te oefenen: het is moeilijk. In deze training vind je een optimale leermix van actieve ondersteuning en tijd. Door persoonlijke coaching zet je sneller stappen. Door dagelijkse mails kun je wordt je telkens ondersteund in het oefenen en integreren in jouw leven. Met de skypesessies leer je veel van elkaar, leer je hoe je Mindfulnesstechnieken op je werk integreert en leer je zeer veel van elkaars ervaringen, waardoor je echt kunt veranderen.

 

Wat biedt de training jou? 

 

 

In de training leer je:

 

Hoe is de opzet van de training?

 

Yvonne, heb jij enig idee hoe druk ik ben?

Als je bovenstaande leest, denk je misschien: dat is veel!

De praktijk leert: je krijgt resultaat door het doen van Mindfulnessoefeningen. Reken op een tijdsinvestering van 10 tot 20 minuten per dag. En weet dat er tijden zijn dat je niet oefent: je bent te druk. Geen probleem, het hoort erbij. Je kunt altijd opnieuw beginnen. 

De hele training is erop gericht om je te helpen bij dat regelmatige oefenen. 

Gebruik het materiaal op een manier die voor jou nuttig is:

 

Nieuwe werkgewoontes! Zes maanden aandacht is een training die investering van je vraagt. En daardoor gaat de training ook werkelijk een verschil in je leven maken.

  

Wanneer moet je niet aan de training deelnemen?

  

Bonussen!

Kadootje

Ik vind het leuk je enkele aantrekkelijke extra’s te bieden. Als je aan het programma deelneemt, ontvang je de volgende bonussen:

  1. Gratis deelname aan de Stiltebendedag! voor jou en een collega/vriend/vriendin/familielid.
  2. Je krijgt een online tiendaagse kennismakingstraining om weg te geven aan een collega, vriend of vriendin.

 

Vorige deelnemers over Nieuwe Werkgewoontes...

"Ik ben van huis uit geen yoga-meisje, en hou niet zo van zweverig gedoe, maar ik ervaar deze cursus niet als zweverig (daar was ik in het begin een beetje bang voor). Het geeft me concrete oplossingen voor dagelijkse gekte." - Margo, Productmanager

 

"Een cadeautje voor jezelf! Wat er beloofd wordt op de website is ook daadwerkelijk wat je krijgt aangereikt. Mijn werkdagen bieden nog dezelfde uitdagingen als voor de training. Maar ik heb gereedschap aangereikt gekregen om er op een andere manier mee om te gaan. En dat maakt voor mij een wereld van verschil! De taken zijn nu weer een uitdaging, leuk om aan te gaan!" - Carola Oeldrich, Project Engineer.

 

"Een praktische verbeter-mindset, waarmee ik weer grip kreeg en hou op mijn zeer hectische en drukke bestaan. Privé en zakelijk. Ik heb mijn energie en de rust in mijn hoofd weer gevonden."

 

"Ik heb je training aanbevolen aan diverse collega’s. Ik heb hen gezegd dat ik hen eenzelfde rust gun als ik met deze training gevonden heb." - Nel, pedagoog.

 

Data

Informeer naar de start van deze training door een mailtje te sturen naar contact@stresslooswerken.nl

 

Kosten 

Kosten van deze training zijn € 3.497,- excl. BTW. (€ 4231,37 incl BTW)

Hiervoor ontvang je:

 

Wil je organisatie de betaling spreiden over twee jaar? Dat kan! Mail naar contact@stresslooswerken.nl om een gespreide factuur te ontvangen.

 

Ik geef me graag op voor een orienterend gesprek!

  

Vraag een doelengesprek en offerte aan

Voorafgaand aan de training bespreek je in een gratis en vrijblijvend doelengesprek wat je leerwensen zijn en hoe de training je kan helpen je doelen te bereiken. Mail naar contact@stresslooswerken.nl en maak een afspraak.

 

Steeds meer organisaties merken hoezeer Mindfulness­trainingen hun medewerkers kunnen helpen om effectiever te worden. Dus maak daar gebruik van! Wil je een offerte om in te leveren bij je bedrijf of organisati

Wil je overleggen? Mail naar contact@stresslooswerken.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Veel gestelde vragen

 

1. Yvonne, een half jaar? Dat is lang!

Ja een half jaar. Je hebt in dat half jaar rustig de tijd om in jouw ritme nieuwe dingen uit te proberen. Te ’mislukken’. Toch weer in je oude groef te schieten. Opnieuw te beginnen. Dingen uit te proberen in makkelijke én moeilijke situaties. Ondersteund te worden op momenten dat de waan van de dag het weer overneemt. Te ontdekken wat voor jou werkt. Je geeft jezelf ruimte en tijd. Zodat de dingen die je leert echt kunnen beklijven. 

 

2. Moet ik een half jaar investeren voordat ik effect merk?

Zeker niet: ik verwacht dat je na de startdag al geïnspireerd bent, kleine dingen toepast en het effect daarvan merkt. Deelnemers vertellen vaak na drie weken dat ze ineens merken dat ze anders met dingen omgaan. En onderzoek meet na twee maanden andere hersenactiviteit bij Mindfulnessbeoefenaars (verandering die samenhangt met meer rust en energie). 

 

2. Hoe kan ik mijn werkgever duidelijk maken dat dit een goede investering is?

Jouw werkgever heeft er veel belang bij als jij bewezen technieken leert die bestendig zijn en die je niet alleen over twee weken, maar ook over twee jaar nog toepast. Je volgt geen korte training waarin je tot prachtige inzichten komt - en na vier weken merkt dat je weer in je oude routine bent vervallen. In dit programma ga je na het inzichtmoment rustig aan de slag in de praktijk. 

 

3. Het opleidingsbudget is helaas al op voor dit jaar.. Wat te doen?

Neem contact op; meestal blijken we in de praktijk wel een oplossing te kunnen vinden.

 

 

Yvonne, ik heb graag een vrijblijvend orienterend gesprek met je. 

 

Hartelijke groet,

Yvonne van Iersel

StressloosWerken

 

PS: Heb je nog vragen? Schroom niet om mij te bellen (030-2885278) of te mailen contact@stresslooswerken.nl.

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl