Stressloos werken, in Houten, Utrecht en Online

Stressloos werken, in Houten, Utrecht en Online

Ben je te druk?

Heb je een vol hoofd?

Veel ballen in de lucht?

 

Stress- of burnoutklachten?

Staat je team onder druk?

 

Is het nu tijd om daar echt in verandering in te brengen? Belangrijk, misschien noodzakelijk?

Sress kost teveel: aan gezondheid. Aan relaties. Aan productiviteit en geld.

 

BOEK EEN ONTSTRESS-SESSIE waarin je:

  • Leert wat jou tegenhoudt om moeiteloos en vrij van stress te werken en leven
  • Twee belangrijke manieren leert om structureel te ontstressen.
  • De eerste stap bepaalt die jij kunt zetten om te ontstressen

  • Ben je een leider of manager? Leer dan wat de eerste stap is om jezelf en je team/afdeling te ontstressen.

 

De sessie is geheel vrijblijvend en gratis (telefonisch, per skype, of live). Bij aanmelding ontvang je het gratis ontstress-pakket “Mini-vakanties op een werkdag””.

 

De ontstress-sessie is geschikt voor mensen die willen investeren in zichzelf.

Je weet heel goed dat stressgewoontes niet zomaar veranderen. Je bent niet op zoek naar een snelle tip, maar je wilt echte verandering in je leven. Jouw investering gaat een groot verschil in je leven maken. Meer bereiken met minder moeite. Meer genieten. Helderheid en rust kunnen ervaren in alle drukte, zodat je gezond blijft. En als manager: samenwerken met een energiek en productief team!

 

 

Vul onderstaande vragen in om je op te geven. Je krijgt dan een email om een gesprek met mij in te plannen. 
Waar loop je tegen aan:
Wat is je doel:
Hoe belangrijk is het voor je dit doel te bereiken
 
 


Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 

 

Yvonne van Stressoos Werken


Yvonne van Iersel van Stressloos Werken is gecertificeerd Mindfulnesstrainer en zeer ervaren bedrijfstrainer. Ze heeft inmiddels honderden professionals geholpen om drastisch te ontstressen, meer te genieten en op moeiteloze wijze meer te bereiken.

 

 

Deelnemers over de programma's van Stressloos Werken

De verschillende leuke uitdagingen die ik heb, zorgen altijd voor lange en intensieve dagen. Aangezien ik merk dat ik juist veel creatiever en productiever wordt en mij beter kan concentreren als ik rustig ben, wilde ik dit graag structureel gaan aanpakken en inbouwen in mijn dagelijkse ritme. Yvonne heeft mij tijdens een intensief, maar behapbaar en zeer waardevol traject, laten zien dat dit, zelfs in mijn positie, kan.

Ik ben nog steeds verbaasd over wat de minfulnessoefeningen voor me doen in het dagelijkse leven: ik ervaar steeds meer rust, in alle drukte die er nog steeds is. Ik loop niet meer over straat muziek te luisteren of te bellen, maar geniet van het moment en mijn omgeving. Ik ervaar meer geluk.

Alle meditatie-apps heb ik wel geprobeerd, maar de pro-actieve ondersteuning van Yvonne in de training hielp me om echt een ritme van regelmatig oefenen te ontwikkelen. Precies wat ik wilde! De effecten zijn nu al erg goed merkbaar en worden steeds beter. Yvonne, geweldig bedankt hiervoor!


Jan Scheele Directeur bij TEDx
Curator bij het World Economic Forum

 

"Ik ben van huis uit geen yoga-meisje, en hou niet zo van zweverig gedoe, maar ik ervaar deze cursus niet als zweverig (daar was ik in het begin een beetje bang voor). Het geeft me concrete oplossingen voor dagelijkse gekte. Het is een praktische verbeter-mindset, waarmee ik weer grip kreeg en hou op mijn zeer hectische en drukke bestaan. Privé en zakelijk. Ik heb mijn energie en de rust in mijn hoofd weer gevonden."


Margo, productmanager


 

 

 

 

 

"Mijn werkdagen bieden nog dezelfde uitdagingen als voor de training. Maar ik heb gereedschap aangereikt gekregen om er op een andere manier mee om te gaan. En dat maakt voor mij een wereld van verschil! De taken zijn nu weer een uitdaging, leuk om aan te gaan!"


Carola Oeldrich, Project Engineer.