Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Wauw Yvonne, dank voor het delen! Beide teksten raken mij. Dank voor dit prachtige deelmoment!”

Andrea

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

reeen

Reeën


Een van de eerste opdrachten van de cursus ’Mindful leven’ was, dat je een vast moment moest proberen te vinden waarop je met je volle aandacht in het hier en nu was. Ik had me voorgenomen om steeds de dag te beginnen met een paar minuten bewust uit het badkamerraam te kijken. We hadden tenslotte niet voor niets dat grote raam erin laten zetten - met uitzicht op Nieuw Wulven, het natuurgebied aan de overkant van de Rondweg. Dus op maandagmorgen om kwart voor zeven stond ik op de rand van het bad te genieten van de natuur aan de overkant. En prompt lopen er op dat moment drie reeën over het fietspad, op nog geen veertig meter afstand van mijn huis! Wat een cadeautje op de vroege morgen!

Sindsdien geen hert meer gezien, maar wel prachtige zons op- en ondergangen, mysterieuze mistflarden over het veld, biddende roofvogels en een Vlaamse Gaai in mijn perenboom. Al die prachtige natuurverschijnselen waren er natuurlijk al eerder, maar waar was ik al die tijd? 

Carolien

 

Meer artikelen

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl